Крымский учебно-курсовой комбинат
Пятница, 17.05.2024, 09:23 
Главная Мой профиль Регистрация Выход RSS
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость
письма приказы
опрос
Откуда Вы узнали от нас
Всего ответов: 10
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2014 » Февраль » 13 » Проект «Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу електромагнітних полів»
11:15
Проект «Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу електромагнітних полів»

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення  проекту  регуляторного акта

«Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу електромагнітних полів»

    Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України, відповідно до Законів  України «Про  охорону  праці» та «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», опрацьовано проект  нормативно правового акта «Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу електромагнітних полів» (далі – Вимоги).

 Метою розробки та затвердження Вимог є  регулювання відносин та встановлення вимог з охорони праці для роботодавців та працівників, діяльність яких пов’язана з потенційною можливістю виникнення шкідливих для здоров’я електромагнітних полів у відповідності з вимогами чинного законодавства України з охорони праці, положеннями міжнародних договорів і угод, стандартів Європейського Союзу та сучасного розвитку науки і техніки, досягнутого у сфері охорони праці та у відповідних галузях економічної діяльності.

Реалізація проекту регуляторного акта не потребує додаткових матеріальних  та  інших  витрат  з  державного  та  місцевих  бюджетів.

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного  впливу  оприлюднено шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держгірпромнагляду  в мережі  Інтернет  www.dnop.kiev.ua .

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки  України  01023, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10; e-mail: dnop@dnop.kiev.ua.

Державний служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: mail@dkrp.gov.ua.

 Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у місячний термін у письмовому або електронному вигляді.   

Перший заступник голови Державної

служби гірничого нагляду та

промислової безпеки України                                                 В.А. Шайтан

Завантажити документ

 

Просмотров: 714 | Добавил: max | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]